Районна газета

Управління ветеринарної медицини у Великописарівському районі

 Інформація оновлена 19.03.2014

Юридична адреса: 42800, Сумська область, смт Велика Писарівка, вул.Кантемирівська 8

Начальник управління:

Широкий Олексій Григорович

Телефон:  (05457) 5 10 48

e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Режим роботи:

початок роботи о 8.00 год.

закінчення роботи о 17.00 год. у пятницю о 16.00 год.

перерив для відпочинку з 12.00год до 13.00год.

Вихідні дні: субота і неділя.

Прийому громадян:

З понеділка по пятницю з 8.00 год. до 17.00год. перерва з 12.00 – 13.00

Перелік та надання послуг:

видача експлуатаційних дозволів:

-        на проведення заходів із залученням тварин.

-        дозволу оператором потужностей (об’єктів), які займаються виробництвом харчових продуктів, підконтрольних державній службі ветеринарної медицини та для агропродовольчих ринків.

-        для провадження діяльності:

на потужностях (об'єктах) з переробки неїстівних продуктів тваринного походження;

в центрах розведення племінних тварин, підприємствах/об'єднаннях з племінної справи, селекційних, селекційно-технологічних та селекційно-гібридних центрах, іподромах, станціях оцінки племінних тварин;

на потужностях (об'єктах) з виробництва та обігу ветеринарних препаратів;

на потужностях (об'єктах) з виробництва, змішування та приготування кормових добавок, преміксів і кормів.

Умови видачі:  

1. Заява.

2. Інформація про наявність кваліфікованого персоналу, технологічного обладнання, перелік товарів, що виготовляються або реалізуються.

3. Проектні вимоги і вимоги щодо

будівництва, тривалості застосування системи контролю безпечності та якості

4. Копія акта державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом (реконструкцією) об'єкта або копія акта технічної комісії, засвідчена в установленому порядку;

5. Перелік харчових продуктів, що виробляються, переробляються або реалізуються, за підписом заявника;

6. Протоколи досліджень харчових продуктів, проведених акредитованими лабораторіями.

7. Довідка про готовність до проведення заходу.